Резонанс
11 грудня 2015
У мережу потрапило шокуюче відео моменту вчинення теракту проти ізраїльських солдат (ВІДЕО)
Теракт був вчинений у районі селища Бейт Ар'є на Західному березі річки Йордан.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на портал military-informant.com.

Стало відомо, що група палестинців скоїли наїзд на викраденому раніше автомобілі на чотирьох солдатів Збройних сил Ізраїлю. Один з постраждалих зараз перебуває у вкрай важкому стані.

Самі зловмисники зник з місця події в чорному автомобілі Isuzu. На даний момент сили безпеки Ізраїлю почали спецоперацію з пошуку терористів.

Раніше двоє чоловіків, озброєних ножами, атакували ізраїльських військових в Хевроні і були застрелені. Схожий випадок стався напередодні в центрі Єрусалиму. Там же відкрили вогонь по контрольно-пропускного пункту, поранивши випадкового перехожого.

В Ізраїлі більше двох місяців тривають вуличні напади. Ізраїльтяни називають їх терористичними актами, палестинці - «інтифадою ножів». На відміну від попередніх інтифади (інтифада - рух, спрямований на «звільнення окупованих територій Палестини»), нинішня, як стверджує палестинське керівництво, ніким не координується. Велика частина атак відбувається в Єрусалимі, де знаходиться мечеть Аль-Акса, одна з найважливіших святинь ісламу. Палестинці вважають, що ізраїльтяни намагаються взяти мечеть під свій контроль.

Читайте також: СБУ провела масштабну зачистку міста на Донеччині та затримала 85 бойовиків (ВІДЕО)