Події
14 грудня 2015
Терорист ІДІЛ влаштував різанину в школі під Парижем
Чоловік з ножем напав на вчителя в передмісті Обервільє.
news-image

Сьогодні під Парижем в містечку Обервільє чоловік, який заявив про причетність до терористичного угруповання ІДІЛ, накинувся на 40-річного вчителя з ножем. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РІА "Новости".

Інцидент стався рано вранці, коли педагог початкових класів школи в Обервільє готувався до занять. У той момент, коли чоловік перебував у кабінеті, де через кілька хвилин мав розпочатися урок, на нього напалнеізвестний і кілька разів ударив ножем.

Поранений вчитель зумів викликати собі допомогу і встиг повідомити, що нападник був у капюшоні і рукавичках. При цьому, він згадав що робить це за ІДІЛ і це йому - вчителю - попередження. Поранений чоловік госпіталізований.

Наразі розслідуванням займаються антитерористичні підрозділи поліції і спецслужб.

Нагадаємо, увечері 13 листопада три групи терористів вчинили серію нападів в Парижі і його найближчому передмісті Сен-Дені. Троє смертінков підірвали «пояси шахідів» біля стадіону «Стад де Франс». Інша група (імовірно, з чотирьох осіб, один з яких в розшуку) атакувала кафе і ресторани на північному сході Парижа. Ще троє захопили заручників у концертному залі «Батаклан». Загалом жертвами терактів стали 130 людей, більше 350 були поранені.

Читайте також: Франція припускає, що режим назвичайного стану в країні триватиме довго