Події
14 грудня 2015
На Буковині за визволення бабусі викрадачі вимагали від онука 4 тис доларів
Затримані запевняють правоохоронців, що у такий спосіб хотіли повернути гроші, які жінка заборгувала.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в Чернівецькій області, до поліцейських звернувся 17-річний житель села Нижні Станівці Кіцманського району та розповів, що йому зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що його бабуся перебуває у них, а за її звільнення потрібно заплатити 4тис доларів США, передає  «Є!».

У результаті проведеної спецоперації, співробітники Головного управління Національної поліції Чернівецької області спільно з працівниками прокуратури області затримали зловмисників на площі Театральній обласного центру та звільнили 67-річну буковинку.

Чоловіки розповіли працівникам поліції про те, що жінка позичила у них значну суму грошей та тривалий час не повертала. Тож вони зателефонували її онуку, щоб він приніс зазначену вище суму, тоді вони і відпустять жінку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 39-річного мешканця Кіцманського району та 42-річного чернівчанина затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Розслідування триває.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком до п’яти років.  

Читайте також: У Запоріжжі родина сварила суп із "сіллю", знайденою на смітнику - померла дитина