Події
15 грудня 2015
19-річний заробітчанин влаштував стрілянину по дітях у школі Ірпіня
Походження зброї молодик пояснити не зміг.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП, близько 20 години до чергової частини Ірпінського міського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника Ірпінської загальноосвітньої середньої школи №1. Зокрема, повідомлялося, що невідомий громадянин перебуває на території закладу та грубо порушує громадський порядок, передає  «Є!».

Окрім цього, за словами працівника школи, невідомий громадянин тримав у руках схожий на пістолет предмет, який спрямовував у бік дітей та здійснював постріли. А невдовзі зник у невідомому напрямку. На щастя, ніхто від дій зловмисника не постраждав, - повідомляє відомство.

Під час оперативно-пошукових заходів по встановленню правопорушника поліцейські охорони прочісували усі прилеглі вулиці, і в районі парку затримали підозрілого чоловіка, схожого за прикметами на зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець с. Бітля Львівської області.

Під час поверхового огляду у підозрюваного було виявлено пневматичний пістолет марки «М&Р40», споряджений кульками калібру 4,5 мм. Походження зброї молодик пояснити не зміг.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство, яке вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: У Дніпропетровському відділенні "Нової пошти" стався вибух, загинув чоловік