17 грудня 2015
10 ідей подарунків бабусі та дідусю на Новий рік
Дізнайтеся, що подарувати дідусю та бабусі, щоб їх насправді порадувати.
news-image

Вибираючи новорічні подарунки для бабусі та дідуся, пам'ятайте, що для них зовсім не важливо, скільки вони коштують. Старенькі люди радіють просто увазі до них, вони будуть щасливі, якщо отримають від близьких будь-який подаруночок. Важлива порада: приділіть увагу оформленню вашого новорічного сюрпризу для бабусі та дідуся, запакуйте його в гарну обгортку з бантом, їм це дуже сподобається.

Хоча старенькі зрадіють будь-якому подарунку, все одно варто подумати та вибрати те, що буде для них насправді корисним та потрібним. Такий подарунок принесе ще більше гарних емоцій. «Є!» пропонує вам 10 ідей подарунків на новий рік для бабусі та дідуся.

1. Махровий халат.

Ця річ зігріє не тільки душу, але тіло. І бабусі, і дідусю новий халат обов’язково сподобається, адже він асоціюється з комфортом. До речі, щоб зробити подарунок більш оригінальним, на халаті можна зробити своїми руками вишивку з ім'ям бабусі і дідуся.

2. Шаль.

Для бабусі гарним подарунком стане тепла шаль із вовни, яка буде її зігрівати зимовими вечорами.

3. Тепла жилетка.

Жилетка з натуральної вовни підійде і для бабусі, і для дідуся. Такий подарунок стане чудовою профілактикою радикуліту та інших хвороб спини. Жилетки зігріють ваших близьких та стануть справді корисним подарунком.

4. Рибальське спорядження.

Якщо дідусь любить риболовлю, подаруйте йому сучасне рибальське спорядження або якийсь аксесуар для риболовлі, наприклад, гумові чоботи та тому подібне. Якщо не розбираєтеся в цьому, консультанти в спеціалізованих магазинах вам допоможуть щось підібрати.

5. Сімейне дерево.

Можна придбати спеціальну рамочку для фото у вигляді сімейного дерева. А можна й самим його намалювати на великому аркуші, приклеївши фотографії членів вашої родини та підписавши імена. 

6. Масажне крісло або масажер.

Для стареньких це буде чудовим подарунком, що позбавить їх від дискомфорту в спині та суглобах. Масажні крісла - це недешевий подарунок, тому можете зібрати гроші разом із усіма членами родини та зробити такий подарунок від усіх. Якщо такої можливості немає, то зараз у продажу є багато маленьких масажерів, що працюють на батарейках або від розетки, вони теж стануть дуже корисною річчю для бабусі та дідуся.

7. Книга.

Якщо ви знаєте, чим цікавляться ваші бабуся та дідусь, що вони люблять читати, подаруйте їм цікаві книги. Бажано вибирати книги з великими кольоровими ілюстраціями. 

8. Корзина фруктів.

Старенькі так часто собі відмовляють в усьому і навіть у таких корисних та потрібних фруктах. Купіть їм на Новий рік велику корзину різноманітних фруктів. Додайте до бананів, апельсинів та мандаринів щось екзотичне, наприклад, ананас, манго, ківі, те, що ваші бабуся та дідусь точно не куштували. 

9. Чашки у в'язаних кофтинках.

Це дуже милий подарунок, який дуже сподобається дідусю та бабусі. чашечки у в'язаних кофтинках створюють атмосферу затишку, тепла та турботи. Коли вони будуть пити чай з них, обов'язково згадають про вас та про те, як ви їх любите.

10. Сімейна фотосесія.

Чудовим подарунком до Нового року буде сімейна фотосесія. Зараз навіть у невеликих містечках є професійні фотографи, які пропонують фотосесії в студіях із красивим новорічним декором. Домовтеся про все заздалегідь та запросіть бабусю и дідуся на сімейну фотозйомку. Нехай фотограф обов'язково зробить їх портрети та сфотографує їх удвох, також зробіть фото з онуками, дітьми та всі разом. Потім роздрукуйте всі фотографії, наклейте в альбом та подаруйте бабусі й дідусю.

Тепер ви знаєте, що подарувати дідусю та бабусі на новорічні свята. Але пам'ятайте, що найкращим подарунком для них буде ваша увага, ваш час, який ви їм приділяєте, просто ваш візит до них у гості. Якщо у вас проблеми з фінансами, просто купіть тортик або печива та чаю, та завітайте в гості до бабусі та дідуся. Вони не чекають від вас дорогих подарунків, вони чекають на вас та на спілкування з вами.

Нагадаємо, що раніше ми вам розповідали про ідеї подарунків на Новий рік коханій дівчині або дружині.

Наступного разу ми розкажемо вам про історію бенгальських вогників, без яких ми не уявляємо святкування Нового року.