Політика
17 грудня 2015
Детективи Антикорупційного бюро спіймали першого хабарника
Ним виявився суддя зі сходу країни.
news-image

Народний депутат від політичної партії "Самопоміч" Єгор Соболєв повідомив, що за санкцією Антикорупційного прокурора затримано першого підозрюваного у корупції суддю. За звинуваченням у отриманні хабара детективи Антикорупційного бюро затримали суддю з Сєверодонецька Луганської області. Про подію Соболєв повідомив у Facebook, передає «Є!».

Ім'я затриманого хабарника нардеп не повідомляє. Втім зазначає, що Антикорупційне бюро є майже ідеально створеною структурою, яка просто приречена зразково працювати.

"Ми законом заборонили брати тих, хто раніше "боровся" з корупцією; законом встановили зарплати від 20 тисяч для детектива; за законом всі без виключення співробітники набираються через конкурси під наглядом найкращих громадських антикорупційних активістів", - зауважив Соболєв.

Нардеп переконаний, що новостворена структура здатна подолати корупцію навіть у ГПУ, СБУ та МВС. Він зауважує, що відкрито сказав директору Антикорупційного бюро Артему Ситнику та Антикорупційному прокурору Назару Холодницькому:

"Особливо переконливим доказом правильності ідеї творення нових антикорупційних органів буде арешт ними нинішнього керівництва ГПУ".