Війна
23 грудня 2015
Комінтерново захопили всерйоз і надовго, — Андрій Білецький
Вибити бойовиків з Комінтернового неможливо без серйозних боїв.
news-image

Про те, що зараз відбувається у захопленому бойовиками селищі Комінтернове в ефірі телеканалу 24 розповів Андрій Білецький, передає «Є!»

За його словами, селище було захоплено силою одною-двох рот при підтримці легкої та важкої бронетехніки, плюс до того підтягнуто артелерійські резерви, вони почали мінувати активно дороги та підступи. 

На думку Білецького, це село терористи зайняли всерйоз і надовго. Також політик зазначив, що дуже велика помилка української сторони в тому, що Комінтернове залишили без сил.

Тепер ніяк не можна протидіяти, не треба було, виводячи добровольців, виводити з Комінтернового або Павлополя всі війська. Коли ми зробили цю "сіру" зону, то ми повинні були отримати ось таке. Протидія тепер означатиме зрив мінських домовленостей. Вибити звідти ворога неможливо без серйозних боїв. Вони серйозно зміцнилися, - зазначив він.

Також він зазначив, що не потрібно робити передвчасні висновки щодо наступу бойовиків, однак після захоплення селища, сепаратисти свої позиції значно покращили. 

Нагадаємо, сьогодні вранці бойовики увійшли в Комінтернове, розташоване в "сірій зоні" неподалік Маріуполя. На озброєнні бойовиків, крім стрілецької зброї і гранатометів, є бойові броньовані машини, можливо, танки та інше важке озброєння, заборонене мінськими домовленостями.