Леді Гага отримала на Різдво незвичайний подарунок
Співачка знайшла ще одного вихованця.
news-image

Різдвяні свята - час чудес! Співачка Леді Гага вже переконалася в цьому особисто: вона отримала в подарунок ... коня. Білосніжну тваринку їй вручили друзі з звукозаписної компанії Interscope Records. Як виявилося, такий подарунок був давньою мрією артистки. Фото вона розмістила у соцмережах, повідомляє «Є!».

Екстравагантна Леді Гага опублікувала у своєму Instagram фотографію гарного білого коня з рожевим бантом і розповіла, що, коли вперше побачила його, опинилася на сьомому небі від щастя. Співачка пообіцяла піклуватися про нового вихованця і любити його.

Трохи пізніше «мати монстрів» поділилася ще одним знімком своєї нової улюблениці і запевнила передплатників, що та почувається просто відмінно.


Леді Гага поки називає коня «солодкою дівчинкою», так як імені у білої красуні ще немає. А ось шанувальники зірки вже щосили обговорюють можливі клички.

Найпопулярнішим варіантом поки є Герцогиня. Саме так звуть героїню Леді Гаги в серіалі «Американська історія жахів».

Білогривій у співачки нудно не буде: крім неї у зірки живуть два французькі бульдоги, Ейша і Коджі. Також у Гаги є справжній курник, в якому вона з нареченим, актором Тейлором Кінні, розводить птахів.