31 грудня 2015
Пророцтва Мессінга на 2016 рік
Вольф Мессінг відзначився в історії в якості видатної, таємничої особистості минулого століття.
news-image

Його велика загадка полягає в тому, що ніхто не міг з упевненістю сказати, ким же він є насправді - магом, провісником, гіпнотизером або просто ілюзіоністом, передає «Є!».

Мессінг вважав, що людина не повинна знати свого майбутнього, тому всі його передбачення досить важко розбити на дати. У прогнозах про Росію Вольф Мессінг згадував найтрагічніші події країни і народу, такі, як війну з фашистською Німеччиною, також він визначив дату кінця цієї війни і дату смерті Йосипа Сталіна.

Деякі пророцтва Мессінга свідчать про те, що в 2016 році Китай стане наддержавою і почне завойовувати області східної частини РФ. Екстрасенс говорив в основному про долю трьох країн. Так, він пророкував США повалення з місця наддержави, втрату впливу цієї країни на світову політику та економіку. Він говорив про те, що з цього місця США посуне невидимий агресор, країна, яку ніхто не сприймає серйозно. 
 
Занепад США, як передбачав Вольф Мессінг, почнеться з розвалу економіки країни, з кризи у сфері грошових відносин.
 
Японії і Тайвані екстрасенс віщував удар потужної сили, на подобі ядерного удару, який буде вести за собою величезні руйнівні наслідки, при цьому Росії доведеться віддати Китаю частину своїх територій.