Анастасія Волочкова знову оголилася на Мальдівах (фото)
Балерина знялася у відвертій фотосесії на відпочинку.
news-image

За традицією, Анастасія Волочкова щозими відправляється на відпочинок на Мальдіви. І кожну свою поїздку скандальна балерина ілюструє відвертою фотосесією, повідомляє «Є!».

Цього разу вона знову оголилася на пляжі, однак, все найцікавіше Волочкова прикрила балетною пачкою і пуантами. Судячи з усього, ідею фотосесії Анастасія продумувала заздалегідь, тому весь необхідний реквізит привезла з собою.
У своєму Instagram Волочкова опублікувала кілька знімків. Передплатники не залишилися байдужими і охоче прокоментували нові фотографії. Хтось захопився зовнішніми даними балерини, а хтось навпаки - написав, що ці фотосесії на Мальдівах вже набридли.

Анастасія не залишилася осторонь від обговорення і, виклавши чергове творіння, написала звернення до прихильників.

«Друзі, комусь не подобається, що я ховаю під пачкою моє красиве тіло, хтось не може пережити, що я його показую. Любі мої! Живіть щасливо! Не подобається - не дивитеся. Але ви ж тут, і рука у багатьох не піднімається відписатися ... Ой! Я стільки фоток зробила! Нереальних!», - написала Волочкова.

До речі, Мальдіви, як і раніше, залишаються дуже популярним курортом серед російських зірок. Наприклад, зараз там відпочиває і Ольга Бузова зі своїм чоловіком Дмитром Тарасовим.