Джейсон Стетхем зробив пропозицію своїй дівчині
Після п'яти років стосунків знаменита пара вирішила одружитися.
news-image

Брутальний голлівудський актор Джейсон Стетхем все-таки зважився, і, після п'яти років стосунків, зробив пропозицію своїй коханій. На минулій 10 січня кінопремії «Золотий глобус» у Лос-Анджелесі, Розі Хантінгтон-Уайтлі з'явилася з обручкою, повідомляє  New York Daily News, пише «Є!».

Знаменита пара охоче позувала фотографам на червоній доріжці, для якої 28-річна Розі вибрала елегантне золоте плаття від Versace. Проте всі погляди були спрямовані виключно на безіменний палець моделі, на якому красувалося розкішне кільце з діамантом. Судячи з усього, заручини відбулися зовсім недавно, адже на фотографіях з Таїланду, де закохані святкували новий рік, ніякого кільця не видно.

Після того, як Хантінгтон-Уайтлі засвітила на «Золотому глобусі» дорогоцінний подарунок коханого, представники пари зробили офіційну заяву і підтвердили заручини двох зірок. Коли відбудеться весілля поки невідомо, але, як запевняють джерела близькі до пари, Розі і так чекала цієї пропозиції п'ять років, а тому затягувати з весіллям вона не має наміру.


Нагадаємо, що 48-річний актор Джейсон Стетхем і 28-річна модель Розі Хантінгтон-Уайтлі почали зустрічатися в 2010 році. За цей час парі неодноразово приписували таємне весілля і вагітність моделі. А торік у ЗМІ активно ходили чутки про те, що закохані розлучилися.