Київ
12 січня 2016
У Голосіївському районі киянин стріляв у автовикрадача
У 19-річного зловмисника прострелено ногу.
news-image

До чергової частини надійшло звернення від 25-річного киянина, який повідомив, що він разом з охороною житлового комплексу затримали викрадача його автівки та чекають на поліцію, передає «Є!» із поисланням на прес-службу ГУНП в м. Києві.   

Як пояснив потерпілий, ввечері він разом з дружиною вирішили поїхати у гості на власному авто. Вийшовши на вулицю, чоловік посадив дружину на заднє сидіння, завів автомобіль та пішов викидати сміття. Коли почув крик дружини, то відразу побіг до автомобіля, за кермом якого сидів невідомий чоловік.

Зловмисник почав тікати, але 25-річний власник авто дістав пристрій для відстрілу гумових патронів та здійснив декілька пострілів у бік злодія. Однією з куль він поранив правопорушника.

Охорона житлового комплексу передала затриманого у руки правоохоронців.

На місці події також працювала швидка медична допомога, лікар якої поставив 19-річному викрадачу авто діагноз: поранення лівого стегна з травматичної зброї та наркотичне сп’яніння. Травмованого доставили до лікарні.

Наразі він перебуває на стаціонарному лікуванні, де з ним працює лікар-психіатр.

Інформація про подію внесена до ЄРДР за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України. Слідство за даним фактом триває. 

Читайте також: У четвер киян запрошують взяти участь у флешмобі «Ланцюг щастя між двома дзвіницями»