Суспільство
13 січня 2016
Українцям радять не відвідувати Туреччину
Причиною називають високий рівень терористичної загрози.
news-image

Громадян України, які планують подорож до Туреччини або зараз перебувають там, у Міністерству закордонних справ закликають буди пильними. Про це 13 січня застерегла прес-служба Міністерства закордонних справ України, передає «Є!».

Серед причин застереження - надзвичайно висока терористична безпека в Турецькій Республіці. Зокрема це пов'язано з терактом, який стався днями у Стамбулі.

Громадян, які, попри застереження, все ж планують відвідати Туреччину, у МЗС закликають організувати свій маршрут таким чином, щоб оминати багатолюдні місця.

«Рекомендується обмежити користування місцевим громадським транспортом, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні і в місці перебування, неухильно виконувати всі вказівки та рекомендації правоохоронних органів та місцевої влади, завжди мати при собі документи, що засвідчують особу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, туристи з Німеччини постраждали внаслідок вибуху на площі Султанахмет в історичному центрі Стамбула у вівторок, 12 січня.