Резонанс
14 січня 2016
Правоохоронці не виключають, що під час смертельної ДТП за кермом міг бути екс-мер Омельченко
Омельченко знаходиться в Києві і спілкується зі слідчими.
news-image

Екс-мера Києва Олександра Омельченка вже кілька разів допитували по ДТП за участю його авто, в якому загинула жінка. Як повідомив начальник відділу слідчого управління ГУ НП України у Києві Анатолій Андросович, Омельченко знаходиться в Києві і останній його розмова зі слідчим відбувся сьогодні, передає «Є!» із посиланням на Сегодня.

За словами Андросовича, зараз головне завдання – встановити, хто був за кермом. Правоохоронці не виключають, що там міг бути екс-мер.

Водій Омельченко перебуває під домашнім арештом, він не відмовляється від показань і співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, 21 грудня машина екс-мера Києва Олександра Омельченка збила 31-річну жінку. За життя постраждалої боролися лікарі, але, на жаль, вона не вижила. У загиблої Тетяни залишилася 5-річна донька. Жінка приїхала в Київ кілька років тому і працювала на авторинку, поряд з яким і потрапила під колеса авто. Тетяну поховали в Івано-Франківську, де проживають рідні її маленької дочки, яку з Києва забрали до себе її рідний батько і бабуся. Витрати на похорон взяв Олександр Омельченко і рідні його водія Анатолія, який на даний момент перебуває у важкому стані в лікарні.

Читайте також: У водія Омельченка підозра на інфаркт