Події
15 січня 2016
Громадянин України намагався провезти на непідконтрольну територію банківські картки, мобільники та 200 тисяч гривень (відео)
З початку року прикордонники Краматорського та Донецького загонів виявили на лінії розмежування понад 2,3 мільйони гривень, більше 13 мільйонів російських рублів, 510 тисяч доларів США, 10 тисяч євро та майже 200 банківських карток.
news-image

Учора на лінії розмежування прикордонники Краматорського загону та працівники фіскальної служби черговий раз виявили значну суму коштів, яку приховано намагалися провезти на непідконтрольну територію, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ДПС.

Гроші перевозив громадянин України, який прямував автомобілем «Лексус» через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве». Крім 200 тисяч гривень українець приховав у подвійному дні валізи 15 банківських карток, 8 мобільних телефонів та 4 планшети.

Для прийняття правового рішення даного громадянина та виявлені кошти з банківськими картками, телефонами і планшетами передано співробітникам ДФС.

Загалом з початку року у 15 випадках прикордонники Краматорського та Донецького загонів із взаємодіючими органами виявили на лінії розмежування у зоні АТО понад 2,3 мільйони гривень, більше 13 мільйонів російських рублів, 510 тисяч доларів США, 10 тисяч євро та майже 200 банківських карток. Більшість коштів були виявлені у КПВВ «Зайцеве», «Мар`їнці» та «Новотроїцькому».