Суспільство
18 січня 2016
У Швеції доктор тримав секс-рабиню в спеціально побудованому бункері
Шведські поліцейські розслідують зґвалтування жінки, яку один з медиків перетворив на секс-рабиню.
news-image

У Швеції зловмисник-лікар тримав потерпілу у бункері, який спорудив спеціально для сексуальних знущань. Преса дала затриманому прізвисько "шведський Фріцль", передає «Є!» із посиланням на Делфи.
Наразі 38-річному доктору загрожує кримінальне покарання. Жертвою ґвалтівника стала 30-річна мешканка Стокгольма, яку він вивіз на територію ферми, що розташована в 560 кілометрах від столиці. Там зловмисник за п'ять років побудував бункер для утримання полонянок.

Підозрюваний був арештований у вересні 2015 року. А через кілька місяців в пресу потрапили деякі подробиці  розслідування.

Відомо, що з кінця 1990-х років підозрюваний вів свій блог в інтернеті, розповідаючи про свої пристрасті і захоплення. Зокрема, чоловік зізнавався, що ненавидить "комунізм, москітів і необхідність вставати рано вранці".

Навпаки, найбільшу радість ескулапові доставляла можливість "відчитувати підлеглих".

Серед своїх кумирів підозрюваний вказав акторів Крістофера Уокена і Арнольда Шварценеггера, а також італійського порноактера і режисера Рокко Сіффреді.

Встановлено, що потерпіла познайомилася з доктором незадовго до свого викрадення. Друге побачення пари проходило 12 вересня в квартирі у жінки. У ході зустрічі зловмисник "накачав" господиню сильнодіючими препаратами, а потім зґвалтував її.

Після наруги медик посадив жертву в інвалідне крісло, докотив її до свого автомобіля і відвіз на ферму. 

У бункері площею 60 квадратних метрів жінка провела шість днів, протягом яких чоловік неодноразово ґвалтував її. 

Відзначимо, що бункер медика має бетонні стіни товщиною більше 30 сантиметрів. Внутрішні приміщення складаються із спальні, кухні і туалету. Вихід з бункера замаскований, щоб людина могла покинути його непомітно для сусідів власника ферми.

Виявити місцезнаходження жінки і звільнити її вдалося після того, як викрадач повернувся у квартиру потерпілої за деякими її особистими речами. Побачивши, що жінку вже оголосили в розшук, насильник запанікував. 18 вересня він привіз полонянку назад в Стокгольм і відправився разом з нею до поліцейської ділянки. Там жінка під прихованим тиском свого супутника, озброєного пневматичним пістолетом, стала переконувати поліцейських, що з нею нічого страшного не сталося. Проте слідчі, підозрюючи підступ, допитали її більш ретельно, ізолювавши від медика. У результаті жінка розповіла про викрадення і зґвалтування.

Після цього доктор був затриманий і зізнався у викраденні. Однак провину в сексуальній нарузі він не визнає.

У поліції припускають, що зловмисник збирався тримати в своєму бункері декількох секс-рабинь протягом багатьох років.

Для знайомих доктора його арешт став справжнім шоком. У повсякденному спілкуванні чоловік справляв враження сором'язливої людини, яка не має схильності до насильства.

Додамо, що преса порівняла злочин шведського медика з діяннями австрійського маніяка Йозефа Фріцля. Сім років тому він був засуджений довічно за те, що десятки років знущався над своєю дочкою Елізабет. Дівчина жила в бункері і народила від батька-гвалтівника декількох дітей.

Читайте також: Скандал у Швеції: Працівники дитячої лікарні випустили еротичний календар (ФОТО)