Світ
22 січня 2016
Скільки коштує повечеряти в Мілані?
Опублікована "цінова карта" ресторанів Мілана.
news-image

Бажаєте знати, у скільки обійдеться вечеря на двох в Мілані? В середньому, це коштує 56 євро, передає «Є!».

Однак ціна кардинально змінюється, залежно від району. Так, на площі Пьяцца Дуомо і Сан-Бабіла вартість вечері на двох складе 60 євро і вище, в районі Ізола вам буде досить мати в кишені близько 45 євро, а в китайському кварталі - 36 євро.

З близько 9 тис ресторанів, що обслуговують гостей та місцевих жителів Мілана, редактори порталу Zomato розглянули "під мікроскопом" меню більш 1.200 ресторанів, розташованих усередині 16 районів: Бокконі, Брера, Буенос-Айрес, Чайнатаун, Пьяцца Дуомо, Гарібальді, Ізола, Міссорі-Колонне, Москова, Навільі, Порта Романа, Порта-Венеція, Сан-Babila, Симплон, Тічінезе і Вашингтон.

Середня ціна вечері на двох включає в себе дві закуски, дві основних страви, один десерт і два напої (безалкогольні). Як і слід було очікувати, в місті, де ринок громадського харчування вкрай широкий і різноманітний, ціна вечері значно варіюється, залежно від розглянутої області: від 36 євро у Чайнатауні до 75 у Пьяцца Дуомо або Сан-Бабіла.

Дослідження, проведене Zomato, також дозволяє з'ясувати типи найпопулярніших ресторанів у Мілані. Якщо в більш туристичних районах, таких як Дуомо, Сан-Бабіла і Навільі гості бажають дегустувати кухню Ломбардії, то в решті частини міста продовжує поширюватися, як лісова пожежа, японська кухня: суші є однією з трьох страв, що найлегше знайти в Мілані .

Читайте також: В Італії відновлено історичний бастіон Флоренції - Монетну вежу