Події
26 січня 2016
Київські поліцейські героїчно врятували чоловіків, які впали під лід (ВІДЕО)
Працівники патрульної поліції врятували двох чоловіків, які провалилися під лід біля Русанівського мосту.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на департамент комунікацій Нацполіціі, екіпаж патрульних їхав біля мосту, коли до автівки правоохоронців підбіг чоловік, який попросив допомоги.

Поглянувши вниз патрульні побачили в 50 метрах від берега одну людину, який намагалася вибратися з крижаного полону та іншого, що поруч благав про допомогу. Інспектори за небайдужим громадянином кинулися на порятунок. Тим часом крига тріснула під іншою людиною. Патрульні його врятували першим і, обмотавши в термоодеяло, посадили в патрульне авто. Потім врятували заявника, який, намагаючись врятувати чоловіка, теж провалився, - зазначили на сторінці Національної поліції у Facebook.

Поліцейські кажуть, що постраждалому кидали мотузку, за яку він не міг вхопитися. Після цього заступник командира IV батальйону обв'язався канатом та поповз до чоловіка, який вже не подавав ознак життя.

Потерпілого, який не міг рухатися, правоохоронці принесли до автомобіля та почали відігрівати. Патрульні передали постраждалих медикам.

Екіпаж патрульної поліції Києва близько другої години ночі рухався Русанівським мостом. Посеред споруди на дорогу вибіг ...

Опубликовано Патрульна поліція України 26 января 2016 г.
Читайте також: У Києві чоловік після ДТП 15 разів вдарив ножем жінку-водія (ФОТО)