Пінк шокувала шанувальників пишними формами та дивним нарядом
Співачка перестала стежити за собою.
news-image

36-річна Пінк вже, на жаль, не та зухвала красуня, що була кілька років тому. Днями папараці підловили співачку разом з чоловіком Кері Хартом і 4-річною дочкою Віллоу Сейдж в Діснейленді, передає Daily Mail, пише «Є!».

На знімках видно, що співачка помітно розповніла. Але найбільше шанувальників спантеличив зовнішній вигляд зірки, а точніше її безглуздий наряд. Для прогулянки Пінк вибрала широку футболку із зображенням The Beatles, біло-синю кепку з намальованим мотоциклом, чорні балетки і темно-сині об'ємні штани-гареми, перев'язані широким поясом на талії.


Шанувальники співачки засмутилися таким змінам, але висловили сподівання, що це всього лише одиничний модний промах, і Пінк зможе повернутися в колишні форми й стиль.

Треба відзначити, що всього пару тижнів тому зірка виступала на вечірці Стелли Маккартні в Лос-Анджелесі і виглядала вона тоді набагато привабливіше.

Нагадаємо, що на початку січня Пінк та її чоловік-мотогонщик Кері Харт відзначили 10-ту річницю спільного життя. На своїй сторінці в Instagram Кері опублікував сімейний знімок і привітав кохану дружину з святом.