Політика
5 лютого 2016
Цей Уряд - приречений - Сергій Лещенко
Нардеп вважає, що чинний Уряд не здатен працювати.
news-image

Нардеп Сергій Лещенко вважає, що у чинного Уряду під керівництвом Арсенія Яценюка залишилось кілька тижнів. Своєю думкою нардеп поділився із журналістами у кулуарах Верховноі Ради, передає кореспондент

"Цей Уряд - приречений, у них залишилась пара тижнів, можливо місяць. Бо у такому складі, з такими рівнем недовіри і корупційними звинуваченнями він не здатний працювати. Наразі Яценюк ще залишається прем'єром і каже: "Тепер ми вимагаємо тотальної прозорості, тепер все буде добре і не буде корупційних впливів". Але ж, сам Яценюк ці корупційні впливи благословляв, давав зелене світло Мартиненку ставити "смотрящих" на всі об'єкти власності, що були під їхнім контролем. Він із цим пов'язаний, а тепер каже про те, що необхідно уникати корупційного впливу", - сказав нардеп.

Сергій Лещенко вважає, що на міністрів, які вчора відкликали свої заяви про відставку, тиснув безпосередньо Яценюк, а можливо, підключились й іноземні партнери. Він відмітив міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса, який, за словами нардепа, "виявився сильним" та не повернувся.

"Я спілкувався з ним в останні дні, Айварас готовий працювати, але в нормальному Уряді, де немає корупціонерів та "смотрящих". Він хоче працювати із людьми, які дійсно хочуть робити реформи. Думаю, що Айварас ще проявить себе в подальшій політичній кар'єрі , тому що такі люди потрібні країні", - сказав Сергій Лещенко.