Резонанс
15 лютого 2016
Суспільство вимагає відставки Віктора Шокіна, а йде Віталій Касько - Мустафа Найєм
Нардеп вважає, що Президент повинен виступити з поданням про звільнення Генпрокурора.
news-image

Нардеп Мустафа Найєм вважає, що Президент повинен виступити з поданням про звільнення Генпрокурора Віктора Шокіна. Про це від написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає «Є!».

Суспільство вимагає відставки Арсенія Яценюка, а йде Максим Нефьодов. Суспільство вимагає відставки Віктора Шокіна, а йде Віталій Касько. При цьому в офісах найперших осіб на Банковій і на Грушевського шукають шляхи стабілізації політичної ситуації, порятунку рейтингів і підтримки суспільства, - написав нардеп.

Найєм вважає, що  Президент повинен виступити з поданням про звільнення Генпрокурора Віктора Шокіна, закликати фракцію "Народний фронт" і Арсенія Яценюка відправити діючий уряд у відставку і одночасно закликати коаліцію - запропонувати формат нового уряду.

Це програма мінімум. Програма максимум - відсторонення друзів президента і прем'єра від розподілу фінансових потоків державних компаній. Тільки повне обнулення ситуації може повернути довіру до парламенту, президенту і уряду, а також їх спільних рішень, - написав нардеп.

На думку Мустафи Найєма, в іншому випадку Україну чекає ще більш глибока політична криза, розкол в парламенті і в суспільстві.

Читайте також: Заступник Шокіна заявив про звільнення