Події
20 лютого 2016
Активісти заперечують захоплення готелю «Козацький» в Києві
З'явились вимоги від активістів, які зібрались у готелі.
news-image

Активісти Революційних правих сил заперечують захоплення готелю "Козацький" в Києві. Про це журналістам повідомив представник прес-центру Революційних правих сил Ігор Громов, передає «Є!» із посиланням на РБК-Україна.

У Революційні праві сили входять бійці АТО, бійці, які пройшли Майдан, патріоти, активісти, громадські діячі, ДУК ПС. Всі ми знаємо, що сьогодні у нас річниця подій на Майдані і сьогодні було визначено представниками, які входять у штаб РПС, що ми починаємо активну фазу боротьби за українську національну державу, проти режиму внутрішньої окупації. Ми виступаємо за конституційні права українців виключно мирним шляхом, ми будемо домагатися наших конституційних прав ... Це не конкретно проти когось боротьба: Порошенка або Яценюка, або Ахметова ... Ми виступаємо за створення конституційної ладу в Україні і за повернення громадянам України повноти наших конституційних прав, - заявив він.

Громов підкреслив, що представники РПС організували штаб в прес-центрі готелю "Козацький" на підставі оренди приміщення.

Ні про яке захоплення мови не йде, - сказав він, при цьому пояснивши, чому люди в камуфляжі спочатку не пропускали пресу всередину будівлі готелю.
Ці люди, які зібралися в готелі" Козацький ", вони розуміють, що по суті вже сьогодні проти них порушені кримінальні справи, можливо, щодо повалення конституційного ладу ... Ми розуміємо, що йдемо проти системи, тому потрібні деякі заходи безпеки, - допустив він.

При цьому Громов не зміг уточнити, на який період було орендовано приміщення для організації штабу РПС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти захопили готель "Козацький", де розмістили свій штаб. Пізніше вони заявили, що вимагають розгортання наметового містечка, оголошення загальної мобілізації і проведення Віче 21 лютого.