Спорт
2 березня 2016
Вадим Костюченко :«Фінал Кубку ДЮФЛУ-2016 пройшов дуже успішно»
Після завершення першого зимового кубку ДЮФЛ України серед команд 2000 р.н. віце-президент федерації футболу Вадим Костюченко поділився своїми враженнями про турнір.
news-image

"Я хотів би привітати юнаків "Динамо" Київ з перемогою у "Зимовому Кубку ДЮФЛУ-2016". Це наш пілотний проект і ми дуже переживали аби все пройшло як слід. Не просто розвивати і йти вперед, адже час складний. Але стояти на місці ми не маємо права. Ми дуже переживали і посилено готувалися до нового для нас турніру.

Більше 30 команд. Групові турніри... Але дякуючи всім, хто був причетний до організації змагання, все пройшло на найвищому рівні. А головне - на високому рівні була гра команд. Багато яскравих матчів, напружена боротьба. Розв' язка вийшла захопливою. Команда зі Львова, де турнір розпочинався, грала у фіналі в Києві і вела в рахунку.

"Карпати" завжди славилися кубковим характером, що вчергове довели. Головне-багато перспективної молоді, яка, я переконаний, дуже скоро стоятиме на підступах до національної збірної.

Мені дуже приємно, що на фінальній грі були присутні гравці збірної і провідні тренери країни, в тому числі тренери молодіжних збірних команд, які мали змогу побачити всю талановиту молодь! Значить ми робимо свою справу недарма.

Дякую всім учасникам і організаторам. Обіцяю що ми не зупинятимемось і розвиватимемо дитячо-юнацький футбол і надалі. Ми дивимось вперед і не припиняємо роботу над новими турнірами."