Події
4 березня 2016
Під час Майдану Краснов розкрадав майно і здавав майданівців - журналіст (ВІДЕО)
Під час подій на Майдані у 2014 році нинішній "азовець" Станіслав Краснов, будучи самопроголошеним комендантом КМДА, займався мародерством.
news-image

Про це повідомив у Фейсбуці журналіст Роман Реведжук, який на Майдані був керівником прес-центру КМДА, передає «Є!».

Він цікавиться, що робить в лавах "Азова" "мародер Стас Краснов", якого негативно знають ще з часів Майдану.

Стас Краснов і Саша Кримський були самопроголошеними комендантами КМДА, котрі на початку 2014 року здавали майданівців і розкрадали майно, а також відправляли в Крим людей, котрі потім безвісті зникали. На той час я був керівником прес-центру при КМДА, який ми створили разом з іншими журналістами - майданівцями, - написав журналіст.

Між Реведжуком і Красновим стався на цьому грунті конфлікт.

А коли я їх впіймав на гарячому, як вони виносили майно, мене хотіли вбити, але потім зрозуміли, що не зможуть з мене зробити провокатора і мародера, незнайшлося липових свідків, котрим би повірили і на ранок викинули на вулицю. В ютубі є відео, де з побоями я прийшов на студію Нового каналу. Все це робилося під прикриванням нардепа Едуарда Леонова. Адже вони були його помічниками, - повідомив він.
Ще два роки тому їх затримали в центрі Києва, на квартирі неподалік КМДА з великою кількістю вибухонебезпечної речовини, зброї та наркотиків. В них були вилучені документи майданівців, в тому числі мій закордонний паспорт, який мені потім повернули працівники СБУ, - написав журналіст.

Він повідомляє, що "тоді їх взяли на поруки і відпустили, а вони собі пропасти не дали".

На думку Реведжука, "це колишні менти, котрі вправно підковані ФСБ структурою ще з Криму і тут в них місія", тому просить СБУ все ж таки винести рішення щодо Краснова по заслугам. 

На підтвердження слів журналіста активісти розмістили відео 2014 року, коли його побили люди Краснова і він доводить свою правоту.

Читайте також: Краснов зрадив Україну ще два роки тому, - СБУ (ВІДЕО)