Події
9 березня 2016
Поліції довелося застосувати сльозогінний газ проти активістів під посольством РФ в Одесі (ФОТО)
В ході мітингу під консульством РФ в Одесі на підтримку Надії Савченко відбулися зіткнення між активістами і правоохоронцями.
news-image

Про це повідомляє "Громадське ТБ. Одеса", передає «Є!».

Акція на підтримку Савченко почалася в Одесі вранці. Близько 150 людей зібралися біля пам'ятника Шевченку, а потім пішли до консульства Росії.

Спочатку біля консульства спалили опудало президента РФ Володимира Путіна, а потім почали закидати ворота червоною фарбою. Між мітингувальниками та поліцією сталося зіткнення - і правоохоронці застосували сльозогінний газ.

У російського консульства в Одесі триває акція на підтримку Надії Савченко. Активісти б'ють по металевих бочках. Атівісти РДБ збираються закидати консульство яйцями, а в опудало Путіна встромили ножа. У російського консульства спалили опудало Путіна, почали закидати ворота червоною фарбою. Активісти в Одесі намагалися взяти штурмом консульство РФ, між ними і поліцією сталося зіткнення. Правоохоронці застосували сльозогінний газ, - йдеться в Твіттер трансляції" Громадського ".
Спроба штурму. З ментами вже серйозна сутичка, - написав на своїй сторінці в Фейсбуці глава одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко, і опублікував фото з місця подій.
Читайте також: Слідом за Києвом в Одесі закидали російське посольство фарбою та яйцями (ФОТО)