Війна
11 березня 2016
Бойовики лютують під Авдіївкою, обстрілюючи її з танків - штаб АТО
Протягом минулої доби зафіксовано 47 обстрілів бойовиками позицій сил АТО.
news-image

За зведеннями прес-центру штабу АТО, дедалі частіше бойовики ведуть вогонь по наших позиціях з забороненої зброї, а саме танків та мінометів, передає «Є!».

Найгарячішою та найнебезпечнішою на Донецькому напрямку залишається Авдіївка. Протягом доби російські терористи здійснили 6 мінометних обстрілів позицій українських бійців, а о 19.30 тричі вів вогонь танк, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, по опорних пунктах поблизу Зайцевого вівся снайперський обстріл та вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру.  На околицях Донецька в Пісках та Опитному бойовики з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО. 

На Маріупольському напрямку укріплення ЗСУ поруч Широкіного російські терористи обстріляли з 120 мм мінометів та великокаліберних кулеметів, а позиції поблизу Гнутового з мінометів калібру 82 мм. 

В районі Мар’їнки позиції обстрілював ворожий снайпер та вівся вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 23.00 поблизу Троїцького спостерігачем виявлено пересування ДРГ в кількості 5 чоловік. Українські бійці відкрили вогонь та змусили ворога відійти.

 

Читайте також: Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки (ФОТО)