Суспільство
11 березня 2016
Аліна Кабаєва розповіла про свої плани на новій посаді
Колишня спортсменка була призначена головою ради директорів ЗАТ "Спорт-Експрес".
news-image

"Спорт-Експрес" повинен зберегти все краще, що було створено за історію видання, і активно розвиватися в напрямках, які користуються попитом у сучасному суспільстві. Таку думку ТАРС висловила голова ради директорів ЗАТ "Спорт-Експрес", олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, передає «Є!».

Вона була призначена головою ради директорів ЗАТ "Спорт-Експрес" на засіданні, яке пройшло 7 березня. Паралельно Кабаєва обіймає посаду голови ради директорів холдингу "Національної Медіа Групи" (НМГ).

До нового призначення я підходжу дуже відповідально, тому що для мене, як і для багатьох росіян,"Спорт-Експрес"- знакове спортивне видання. Моя головна мета на посту голови ради директорів - зберегти все краще, що було створено за довгу історію "Спорт-Експресу", і знайти нові можливості для зростання, - зазначила Кабаєва.

Олімпійська чемпіонка Ігор-2004 підкреслила, що одним із пріоритетних напрямків розвитку "Спорт-Експресу" стане вдосконалення електронних форматів газети.

На даний момент в нашій країні йде активне відродження спортивних традицій: ми успішно провели Олімпіаду, готуємося до чемпіонату світу з футболу. Це дає додатковий імпульс для більш якісного розвитку спортивної медіа-інфраструктури, залучення справжніх професіоналів до створення контенту та управління виданнями. Спорт дуже динамічний за своєю природою, тому необхідно, щоб профільні ЗМІ були такими ж гнучкими, оперативними та сучасними. Безумовно в цьому контексті особливо важливо вдосконалювати електронні формати спортивних газет. Це стане одним із пріоритетів розвитку "Спорт-Експресу", - сказала Кабаєва.

"Спорт-Експрес" - російська щоденна спортивна газета, заснована 14 серпня 1991 року.

Читайте також: У Львові нетверезий таксист, який застряг на сходах, не зміг пояснити, як там опинився (відео)