Події
14 березня 2016
З'явилося відео жахливої ДТП, в яку потрапив екс-секретар Київради
Внаслідок лобового зіткнення постраждали троє осіб.
news-image

Колишній секретар Київради Олексій Рєзніков потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Про це він і написав у своєму Facebook, передає «Є!».

Як написав сам Резніков, який був на тот момент за кермом, інцидент трапився ввечері 12 березня у районі Чапаївки. Неподалік від спортивної бази "Динамо" його автомобіль Porsche Panamera зіткнувся з Volkswagen Golf, за кермом якого перебував чоловік похилого віку.

За словами Рєзнікова, після аварії дідусь казав, що нічого не пам’ятає. Резніков зазначає, що Golf буквально виїхав на зустрічну смугу, де й зіткнувся з його автівкою, а пізніше ще й загорівся.

Він зазначив, якби не був пристебнутий ременем і якби не спрацювали подушки безпеки, міг би й не вижити. Загасити палаючий автомобіль допомогли перехожі та інші водії.

Друзі, обов'язково використовуйте ремені безпеки в місті також! Я - Майстер спорту України з автоспорту, однак може бути тупикова ситуація поза вашим контролем.

P.S. Тим, хто мені заздрить або бажає мені зла, повідомляю: не дочекаєтеся! Я буду жити довго і якісно. І пройду свій шлях на зло під три чорти, - підсумував свою розповідь Олексій Рєзніков.

 Екс-секретаря Київради та жінку, яка була поруч з ним на пасажирському сидінні госпіталізували. 60-річного водія Volkswagen теж забрали до лікарні з переломом ключиці.

Олексій Резніков займав посаду секретаря Київради з червня 2014 року.