Україна
30 березня 2016
Суд визнав законність арешту пенсійних коштів Азарова, - ГПУ
ГПУ вжито необхідних заходів для унеможливлення зняття Азаровим грошових коштів з пенсійного банківського рахунку в ПАТ «Державний ощадний банк України».
news-image

Апеляційний суд Києва визнав законність арешту коштів на пенсійному рахунку колишнього прем'єр-міністраМиколи Азарова. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

29 березня 2016 року Апеляційний суд м. Києва погодився з доводами прокурора управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Генеральної прокуратури України та підтвердив, що накопичені на банківському рахунку для пенсійних виплат кошти є предметом, на який може накладатися обмеження в розумінні ст. 170 КПК України, та визнав їх арешт законним, - йдеться у повідомленні.

Як зазначалось раніше, рішенням суду від 4 березня Апеляційний суд Києва виніс рішення про розблокування пенсійного рахунку колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова. Відповідне рішення суду розміщено в Єдиному реєстрі судових рішень. Пізніше на рахунок був накладений повторний арешт.