Події
1 квітня 2016
У Переяслав-Хмельницькому грабіжники на тросах намагалися витягти сейф із ювелірного магазину (відео)
Упродовж трьох хвилин злочинці зламали вхідні двері, пошкодили сейф та намагалися його витягнути.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Київській області, 31 березня, близько 6.00 години, на спецлінію поліції надійшло повідомлення, що у приміщенні торгівельного центру «ЕКО-маркет», з ювелірного відділу четверо невідомих намагалися викрасти сейф з коштовностями, передає «Є!».

Поліцейські, які одразу прибули на місце події, з’ясували, що четверо невідомих, одягнених у темний одяг та балаклави, ввірвалися в ювелірний відділ місцевого торгівельного центру.

Упродовж трьох хвилин вони зламали вхідні двері, пошкодили сейф та намагалися його витягнути за допомогою тросу.

Зловмисники діяли злагоджено та зухвало, усвідомлюючи, що даний заклад знаходиться під захистом Управління поліції охорони. Тому, оперативно не реалізувавши свої злочинні наміри, крадії зникли з місця події.  

Після надходження тривожного сигналу, упродовж чотирьох хвилин, прибули працівники Поліції охорони, але на місці злочину нікого не виявили.  

На даний час працівники поліції Київської області проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню та затриманню осіб зловмисників.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Читайте також: У мережі з'явилися жорстокої сутички копачів бурштину з поліцейськими (ВІДЕО)