Події
8 квітня 2016
За останню добу у Київській області двоє людей загинули під колесами потягів
Жертвами власної необережності стали неповнолітній хлопець та 39-річна жінка.
news-image

У Київській області упродовж останньої доби двоє осіб, неповнолітній хлопець та 39-річна жінка, потрапили під електропотяги, внаслідок чого загинули на місці події.  Про це повідомили у поліції Київської області, передає «Є!»

Вчора, 7 квітня, увечері на лінію «102» надійшло повідомлення із залізничної станції "Мотовилівка" про те, що під електричний потяг сполученням «Київ-Роток» потрапив молодий хлопець. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що потерпілим виявився 14-річний місцевий мешканець, який мав вади зі слухом. Неповнолітній переходив залізничні колії в невстановленому місці. Машиніст поїзду, побачивши людину на шляхах, намагався загальмувати, але всі спроби були марні. Від отриманих травм хлопець загинув на місці трагедії, - розповіли у відомстві.

Цього ж вечора на станції «Вишневе», в результаті власної необережності і грубого порушення безпеки, сталася ще одна трагедія.

Електропотяг сполученням «Київ-Фастів» збив на смерть 39-річну жінку, яка не мала постійного місця проживання. Встановлено, що потерпіла, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, переходила залізничні колії у невстановленому місці.   

За вищевказаними двома фактами слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Досудове розслідування триває.   

Читайте також: У Росії замінили тіла жертв авіакатастрофи під Смоленськом