Політика
11 квітня 2016
Мер Львова розповів, як обирали кандидата на посаду міського голови Кривого Рога
Андрій Садовий наголосив, що кандидатура Семена Семенченка стала єдино можливою.
news-image

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що жоден із представників "Самопомочі" не захотів боротися за крісло міського голови Кривого Рога. Через це єдиним, хто погодився протистояти Юрію Вілкулу, став Семен Семенченко. Про це політик зізнався в інтерв'ю «Главкому», передає «Є!».

"У списку «Самопомочі» є двоє народних депутатів, які народилися і жили в Кривому Розі - це Олена Бабак і Олександр Данченко. Але у них немає покликання стати міськими головами, тому вони не захотіли брати участь у виборах", - зауважив очільник Львова.

Садовий зазначив, що плівка зі змовою Юрія Милобога з "Опозиційним блоком" потрапила до представників "Самопомочі" вже після оголошення повторних виборів. Її публічно дали послухати Милобогу. Й він погодився, що не має права брати участі у виборах.

"Мої колеги прослухали тоді цю плівку разом з Юрієм Мілобогом, після чого він і визнав, що партія не може його висувати на повторні вибори", - розповів Садовий.

Мер Львова акцентував, що раніше "Самопоміч" не могла оприлюднити цей запис, тому зробила це саме 3 квітня, після чого Юрія Милобога виключили з криворізького осередку політсили.