Україна
15 квітня 2016
Президент відпочивав на іспанській віллі, яку не вказав у декларації, - ЗМІ
Петро Порошенко провів в Іспанії святкові вихідні, зокрема 8 Березня.
news-image

Російські туристи у березні сфотографували Петра Порошенка в Іспанії. Фотографії потрапили до редакції "Української правди" й журналісти видання з посиланням на перевірені джерела твердять, що глава держави має у цій країні особисту віллу, яку не вказав у декларації за минулий рік, передає «Є!».

Туристи повідомляють, що побачили українського Президента без супроводження та охорони в аптеці, де він купував вітаміни та ліки. Росіяни впізнали Порошенка й звернулися до нього російською мовою. Однак глава держави відмовився спілкуватися, швидко сів у білий автомобіль марки Porshe і поїхав.

Журналісти видання стверджують, що Петро Порошенко відпочиває в Іспанії, бо має в іспанському місті Марбелья власну віллу. Придбав її Президент ще до обрання на високу посаду.

Питання щодо іспанської власності глави держави було поставлене речнику Порошенка Святославу Цеголко. Він пообіцяв надати з цього приводу інформацію.

Повідомляється також, що, згідно з декларацією Петра Порошенка за минулий рік, Президент України не має майна за межами країни.