Війна
17 квітня 2016
Декілька бойовиків померли через алкоголь, - розвідка
Окупанти святкували отримання грошових виплат.
news-image

Про це повідомила прес-служба ГУР Міноборони України, пише «Є!».

За інформацією, вночі 16 квітня в районі Моспиного сталося ДТП з військової технікою. Колона з БМП 5 окремої мотострілецької бригади поверталася зі стрільб. Один з водіїв, що був напідпитку, врізався в інший транспортний засіб. Внаслідок цього 1 сепаратист загинув та ще 2 отримали порання. Також через зіткнення були виведені з ладу 2 БМП, що стали учасниками ДТП. 

Ще один інцидент через алкогольне сп'яніння стався 15 квітня. Повідомляється що бойовик, який командував відділенням розвідувального взводу 11 окремого мотострілецького полку, випадково влучив собі у ноги зі стрілецької зброї. Факт необережного поводження зі зброєю він намагався приховати від свого керівництва. Своє поранення командир хотів пояснити неправдивою інформацією про обстріли з боку ЗСУ. 

Також стало відомо про факт алкогольного отруєння. 14 квітня від алкоголю помер командир взводу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 9 окремого штурмового мотострілецькому полку морської піхоти. Того ж дня помер офіцер відділу бойової підготовки штабу полку через передозування наркотичними засобами.

Як передає розвідка, 14 та 15 квітня російські солдати отримали частину платні.