Війна
18 квітня 2016
У зоні АТО за минулу добу загинув військовий, ще один отримав поранення
Вчора загинув військовий в Станиці Луганській. Він підірвався на фугасі, рухаючись автомобілем.
news-image

Проте за минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, один поранений в Пісках внаслідок обстрілу, повідомляє «Є!» з посиланням на речника Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Він також повідомив, що вчора ще один військовий загинув в Станиці Луганській, він підірвався на фугасі, рухаючись автомобілем.

Крім того, Лисенко повідомив, що вже сьогодні співробітник Держприкордонслужби отримав поранення вже сьогодні, це сталося також у Станиці Луганській.

За його словами, на донецькому напрямку бойовики активно застосовують міномети і бронетехніку по всій лінії фронту. 

Місця найбільш запеклого протистояння також традиційні – Світлодарська дуга, північне передмістя Горлівки, авдіївська промзона, Донецький аеропорт. Всього за минулу добу на донецькому напрямку відбулося 45 ворожих обстрілів (кожен третій – з важкого озброєння), – сказав він.

Лисенко зазначив, що на маріупольському напрямку різко зросла кількість обстрілів з боку сепаратистів, найбільше обстрілюють Мар’їнку, околиці Докучаєвська ), а також Широкине. 

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові вночі випустили 43 міни по частині селища Зайцеве, яке контролюють проросійські бойовики. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» стверджують, що за минулу добу українські військові двічі обстріляли їхні позиції, зокрема район села Калинове.

 

Читайте також: Бойовики продовжують провокувати бійців АТО: найгарячіше в районі Авдіївки