Події
19 квітня 2016
СБУ допомогла Захарченко провести онлайн-конференцію з харків'янами
У Службі безпеки "потролили" піарщиків ватажка терористів.
news-image

Як повідомляє «Є!», речник СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook підкреслила, що для людини, яка намагається контролювати лише кілька вулиць у Донецьку, потуги вийти на рівень міжрайонної політики з конференцією на Харківщині – серйозний вчинок.

Механізм проведення конференції простий, як совкова лопата. Все розплановано завчасно, від кількості вдячних відгуків від поціновувачів "генія новоросійської політики" до прямих закликів в’їхати на танку до Харкова. І не важливо, що танкові двигуни подільники давно розікрали, а на набої і снаряди слід чекати тижнями, молячись на "російські гумконвої". Для ідеологів московської пропаганди факти не важливі", - написала Гітлянська.

То ж СБУ вирішила піти на допомогу ватажкові терористів, створивши дзеркала сторінки онлайн-конференції, які були розіслані адміністраторам пропагандистських пабліків у соцмережах.

СБ України отримала близько трьох тисяч запитань і коментарів. Понад 98 відсотків людей дуже нецензурно висловлюється як про "ДНР" та "ЛНР", так і про Олександра Захарченка. І це лише ті, хто постійно відвідує проросійські сторінки на Харківщині, - зазначила речник СБУ. - Напередодні завтрашнього бенефісу фюрера "Новоросії" ми пропонуємо йому переглянути, що ж дійсно думають про нього українці. А ще краще – завітати до нас у гості разом з Гіві, Моторолою і всією іншою зграєю. Кайданок вистачить". 
Читайте також: Військові злочини Росії на Сході України описані в офіційному звіті члена польського парламенту