Події
25 квітня 2016
На Хмельниччині затримано на хабарі керівника поліції (фото)
Посадовець через свого товариша вимагав гроші від місцевої мешканки.
news-image

Правоохоронці затримали тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника районного відділення поліції в Хмельницькій області та посередника. Посадовець через свого товариша вимагав неправомірну вигоду від місцевої мешканки. Про це повідоили у прес-службі ГУНП, передає «Є!»

Заступник начальника відділення вимагав від жінки тисячу доларів США за непритягнення її до кримінальної відповідальності. Посадовець намагався звинуватити жінку у крадіжці, хоча всі докази по справі вказували на те, що вона не вчиняла цього злочину, - йдеться у повідомленні відомства.

Жінка звернулася до Управління внутрішньої безпеки Нацполіції у Хмельницькій області. Правоохоронці задокументували неправомірні дії поліцейського. Гроші чоловік отримував у два етапи. Під час передачі другої частини хабара посадовця було затримано разом з його посередником.

За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10-ти років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади строком до 3-х років.

Читайте також: Курс валют на 25 квітня