Київ
26 квітня 2016
«Мені набридло жити» - у київський поліції повідомили подробиці самогубства чоловіка у камуфляжі
37-річний чоловік вистрілив собі у голову із вогнепальної нарізної зброї. У кишені загиблого правоохоронці знайшли передсмертну записку.
news-image

Як сьогодні повідомили у прес-службі київської поліції, ввечері до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від перехожих: поблизу Верблюжої затоки лежить мертвий чоловік у камуфляжній формі, передає  «Є!»

Правоохоронці виявили тіло загиблого, поруч із яким лежав обріз карабіну «Маузер». Також на прилеглій території поліцейські відшукали гільзу від кулі. Тіло чоловіка та вилучену зброю направили на відповідні експертизи.

Під час огляду, у кишені штанів, правоохоронці знайшли передсмертну записку, в якій чоловік говорить, що йому набридло жити та просить нікого не винити у своїй загибелі. Також перед тим, як вкоротити собі віку, він зателефонував до товариша та повідомив йому про свій намір. У квартирі, яку винаймав уродженець Одеси, правоохоронці виявили велику кількість зброї часів Другої світової війни. За показами свідків, загиблий займався її реставрацією, - повідомили у поліції.

Поліція перевіряє інформацію щодо служби чоловіка у Збройних Силах України та належності до волонтерських організацій.

За фактом самогубства у поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією - самогубство.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагічної події. Розслідування триває.