Події
26 квітня 2016
Чубаров заявив про перенесення центрального офісу Меджлісу кримських татар
Сьогодні Чубаров ввів надзвичайний стан діяльності Меджлісу в умовах окупації.
news-image

Центральний офіс Меджлісу кримських татар буде перенесено до Києва. Про це в ході прес-конференції заявив глава Меджлісу Рефат Чубаров, передає «Є!»

Місцезнаходженням центрального офісу Меджлісу кримськотатарського народу буде місто Київ, - заявив Чубаров.

Також сьогодні Рефат Чубаров ввів надзвичайний стан діяльності Меджлісу в умовах окупації.

Сьогодні після того, як у Сімферополі було прийнято неправомірне, злочинне рішення окупаційним російським судом про визнання діяльності Меджлісу екстремістською та після заборони його діяльності я, як голова Меджлісу кримськотатарського народу ... видав розпорядження голови Меджлісу кримськотатарського народу о введенні надзвичайного положення діяльності органів національного самоврядування кримськотатарського народу в умовах тимчасової російської окупації Криму, - заявив Чубаров.

Також в надзвичайний режим перейде і Курултай.

Нагадаємо, сьогодні Верховний суд анексованого Криму визнав громадське об'єднання Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією та заборонив його діяльність на території Росії.

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров переконаний, що міжнародне співтовариство, в тому числі ООН, найближчим часом відреагує на заборону діяльності Меджлісу в окупованому Росією Криму.