«Там жоден транспорт не рухається», - Зібров прокоментував конфлікт з «Укрзалізницею»
Популярний український співак Павло Зібров зауважив, що зйомки нашумілого кліпу проводили у "відстійнику для вагонів" й там будь-яка небезпека була відсутня.
news-image

Ім'я відомого українського співака Павла Зіброва опинилося в епіцентрі уваги через зауваження, котре виконавцю зробила "Укрзалізниця" у зв'язку з новим провокаційним кліпом. В ексклюзивному коментарі «Є!» Павло Зібров зізнався, що правил безпеки жоден учасник музичного кліпу  не порушував й тривога є помилковою.

"Ми знімали відео на відрізку шляху, де потяги активно не пересуваються. Це відстійник для вагонів, там їх миють ремонтують та таке інше. Тому на коліях правила безпеки ми не порушували", - прояснив ситуацію співак.

Ситуацію, котра склалася через скандальний кліп, Зібров коментує з гумором. Він стверджує, що буде співпрацювати з "Укрзалізницею" далі, має намір "засвітити" своє обличчя в їхній рекламі та заспівати дуетом "з новим чільником "Укрзалізниці" паном Войцехом".

Зібров жартома розповідає, що за свою гастрольну кар'єру користувався послугами залізниці багато разів, тому особисто знає деяких машиністів, провідників, керівників вагонів-ресторанів й має з ними гарні взаємини.

Підсумовує Зібров коментар словами, що розуміє про безпеку на коліях, тому не мав наміру її порушувати й, власне, нічого протиправного не вчиняв. Кадри, де на задньому плані курсують електропоїзди знімалися окремо, а основні зйомки проходили у безпечному місці.

Нагадаємо, резонанс викликала ситуація, коли "Укрзалізниця" прокоментувала кліп за участю Павла Зіброва, в якому висміяли призначення на пост керівника цього відомства поляка Войцеха Бальчуна.