Війна
2 травня 2016
Бойовики «ЛНР» влаштували розборки через 10-річну дівчинку, котру використовували для пропаганди (відео)
Богдана Нещерет опинилася у епіцентрі скандалу через брехню, в котру її втягнули дорослі.
news-image

10-річна Богдана Нещерет, котру пропагандисти "ЛНР" використовували для збору коштів та розчулення населення, виявилась підставною дитиною. З'ясувалось, що вона не має усіх тих здібностей, які допомагали їй ошукувати співгромадян. Про це заявила представниця збройних формувань Оля Новороська, передає «Є!» з посиланням на "Четверта влада".

Новороська, яка відома під позивним "Бджілка", зізналася, що намагалася схилити до правди рідних Богдани. Коли вона дізналась, що дівчинка не пише віршів, котрі декламує, й взагалі через пропуски у школі розумово відстає від однолітків, вона прагнула спочатку замовчати цю історію. Однак батьки Богдани, розповідає "Бджілка", відмовились залишити брехню у минулому, тому вона надала цій історії публічності.

Причина, через яку Оля Новороська оприлюднила цю історію, полягає у тому, що вона також разом із Богданою збирала кошти з небайдужих. А коли дізналась, що дівчинка зовсім не має здібностей, вирішила розповісти правду, бо відчувала провину перед луганчанами.

На захист Богдани Нещерет стали представники "Луганської гвардії" та інших незаконних збройних формувань "ЛНР". Баталії з цього приводу у самопроголошеній республіці тривають.

Раніше ми повідомляли, що бойовики "ЛНР" нагородили 9-річну дівчинку орденом "За мужність" за службу у терористів.