Знайдений актор на роль божевільного Рональда Рейгана
Комедія «Рейган», в якій колишній президент США постає маразматиком, вважається одним з найперспективніших з ще не запущених у виробництво голлівудських проектів.
news-image

Комік Уїлл Феррелл зіграє головну роль в комедії «Рейган», в якій колишній президент США постає маразматиком. Про це повідомляє Variety, передає «Є!».

Режисер проекту поки не призначений. Написаний Майком Росолом сценарій кілька років вважався одним з найперспективніших в Голлівуді і входив в індустріальний «чорний список», куди щорічно включають найцікавіші проекти з поки не запущених у виробництво.

Дія фільму стартує на початку другого президентського терміну Рейгана, коли той почав впадати в старечий маразм. За сюжетом амбітний стажист Білого дому знаходить ідею, яка може врятувати становище: потрібно переконати Рейгана, що він актор, який грає роль глави держави.

Феррелл неодноразово виступав в образі іншого президента США, Джорджа Буша-молодшого, в комедійних скетчах телешоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». Він відомий ролями в таких комедіях, як «Персонаж», «Зведені брати», «Ельф», «Зразковий самець» і інші.

А ви знали, що голлівудський актор Орландо Блум, відомий за фільмами "Пірати Карибського моря" і "Володар кілець", шокував жителів Краматорська і Слов'янська своєю появою? На Донбас він приїхав в якості посла доброї волі UNICEF.