Події
6 травня 2016
На Київщині в автомобілі загинула жінка, родичі стверджують, що винні поліцейські
Жінка відпочивала у компанії працівників поліції, які запропонували відвезти її додому.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, у місті Обухів в ніч на 2 травня 37-річна місцева мешканка разом з братом, подругою - слідчим місцевого відділу поліції, та її колегами, які перебували поза службою,  відпочивала у барі, де вони розпивала спиртні напої та танцювали, передає «Є!»

Раптом жінці стало погано. Компанія запропонувала відвезти її додому.  

За словами чоловіків, у автомобілі громадянка не могла пояснити адреси свого проживання і їй стало гірше, тому водій повіз її у лікарню. Біля медзакладу він вийшов з автівки покликати лікаря та коли повернувся жінка була вже мертва. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи поліції на тілі потерпілої ознак насильницької смерті виявлено не було, - повідомили у поліції.

За висновком судово-медичної експертизи причиною смерті стала гостра серцево-судинна недостатність. Однак, родичі та близькі загиблої підозрюють, що у трагедії винні поліцейські.  

За вказаним фактом організовано проведення службового розслідування, на час якого поліцейських відсторонено від службових обов’язків.  

За фактом смерті жінки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) КК України та розпочато досудове розслідування. У разі підтвердження неправомірних дій з боку працівників поліції та доведення їх причетності до смерті жінки справу буде передано у прокуратуру.

Читайте також: 19-річний екстремал не зміг знайти вихід із зони ЧАЕС