Волочкова опублікувала нові пляжні фото з відпочинку на Мальдівах
Балерина вражає передплатників свіжими фото в купальнику і шпагатом на пляжі.
news-image

Є у Анастасії Волочкової таке хобі, як оголюватися на пляжах і сідати на шпагат всюди, де тільки можна і не можна. Комусь подобається, комусь ні, але самій балерині це приносить справжнє задоволення, а тому робить вона подібні фото регулярно, повідомляє «Є!».

Своїми курортними фотографіями Волочкова вже давно прославила Мальдіви. Керівництво одного з готелів навіть запропонувало зірці співробітництво: вона знімається для рекламних буклетів, а за це безкоштовно відпочиває коли їй захочеться. Так що тепер скандальна зірка частий гість на улюбленому курорті.


Зараз Волочкова знову насолоджується пляжним відпочинком і місцевою кухнею на островах. А в своєму Instagram за традицією публікує відверті фото на тлі пальм і розтяжку на піску.

«На численні прохання - шпагат Волочкової з мальдівського острова. Підтримую форму і тут! Пишіть коменти! Знаю, зараз почнеться! Кому зовсім не подобаюся, раджу відписатися і не пастися на моїх сторінках, хто пашить заздрістю - вам в спортзал, а хто зовсім не може впоратися зі своїми емоціями, тут ні чим не допомогти ... », - з гумором прокоментувала балерина свій знаменитий шпагат.


Треба відзначити, що в цей раз гнівних коментарів Волочковій майже вдалося уникнути. Більш того, передплатники навіть похвалили її за вибір купальників і відмінну спортивну форму.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Волочкова вразила фанатів фотографіями з лазні.

Читайте також: Волочкова дебютувала на театральній сцені в спідній білизні