Орландо Блума побачили в нічному клубі з екс-подружкою
Орландо Блум вирішив повернутися до Селени Гомес
news-image

Не встигли прихильники порадіти красивому роману Орландо Блума і Кеті Перрі, як американські папараці все зіпсували. Днями в Мережі з'явилися знімки, зроблені в одному з нічних клубів Лас-Вегаса, на яких зірка «Піратів Карибського моря» пристрасно обіймається і, здається, навіть цілується зі своєю екс-подружкою Селеною Гомес, повідомляє «Є!».

За повідомленнями очевидців, зірки поводилися досить розкуто і весь час обнімалися, пише TMZ. Але ось додому Селена і Орландо все ж поїхали окремо.


Нагадаємо, що поп-співачці і акторові вже не раз приписували роман. Вперше вони разом з'явилися на публіці в 2014 році і з тих пір регулярно проводили разом час на вечірках. Однак раніше Блум заявляв журналістам, що його з Гомес пов'язує виключно міцна дружба і не більше.

А ось про новий роман зірки «Володаря кілець» зі співачкою Кеті Перрі стало відомо лише кілька місяців тому. Але відносини парочки розвивалися настільки стрімко, що через короткий час Блум познайомив кохану зі своєю сім'єю. Виявляється, актор вирішив проміняти Кеті Перрі на Селену Гомес.

Нагадаємо, нещодавно Орландо Блум відвідав Донбас.

Читайте також: В ЮНІСЕФ оприлюднили відео візиту Орландо Блума на Донбас