Політика
18 травня 2016
Було б чоловік 40 у нашій фракції, заблокували б і президію, - Ляшко
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав колег з "Батьківщини" і "Самопомочі" приєднатися до блокування парламентської трибуни.
news-image

Про це він розповів кореспондентові «Є!» в кулуарах Верховної Ради перед засіданням.

Мене дивує, що наші колеги з "Батьківщини" і "Самопомочі" не поспішають долучитися до нашого блокування трибуни. Я переконаний, якщо б разом блокували парламентську трибуну, то вже давно вирішили питання... - зазначив Ляшко.

Нагадаємо, вчора Радикальна партія блокувала трибуну Верховної Ради, вимагаючи створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо офшорів вищих посадовців.

Він також нагадав про НАБУ, яке відмовилося порушувати справу за фактом внесення міністром фінансів Олександром Данилюком недостовірних даних у свою декларацію про доходи, про раніше Олег Ляшко написав у Фейсбуці і виклав відповідний лист від НАБУ. 

Наше славетне НАБУ, на яке ми тратимо півмільярда коштів на рік, таке ж сліпе, як і сліпий траст, - вони не бачать корупції, не бачать підстав для притягнення до відповідальності міністра фінансів, директора трьох офшорних компаній, - підкреслив Ляшко.

 

Читайте також: Ляшко обіцяє усіх «вхопити за одне офшорне місце»