Події
18 травня 2016
Вбивцями таксиста на Київщині виявилася молода пара
Коханцям загрожує тепер до п’ятнадцяти років ув’язнення.
news-image

Співробітники Васильківського відділу поліції на Черкащині затримали молоду пару, яка жорстоко позбавила життя 62-річного таксиста з метою збагачення – заволоділи його автівкою, грошима та мобільним телефоном, передає «Є!».

Як повідомлялось раніше, тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили 08 травня, у лісі біля с. Здорівка. Під час огляду судмедекспертами виявлено странгуляційну борозну на шиї та ножове поранення у груди.  

До столичної поліції звернулась киянка, яка повідомила, що декілька днів на зв'язок не виходить її чоловік, який заробляв на прожиття приватним перевезенням. Одразу до правоохоронців вона не зверталась, оскільки вже бували випадки, коли чоловік тривалий час не з’являвся вдома.

Дружина впізнала у загиблому свого чоловіка та надала відомості про автівку, яка належала покійному. Зниклий автомобіль «Шевроле» поліцейські оголосили у розшук.  

За словами т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції Київщини Дмитра Головіна, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції впродовж доби встановили місцезнаходження розшукуваного автомобіля та осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися 28-річний уродженець Кіровоградщини та 30-річна його співмешканка. Затримали зловмисників на Черкащині, за місцем проживання молодої жінки.

Підозрювані зізнались правоохоронцям, що гуляючи вулицями Києва без «копійки у кишені», вирішили швидко «підзаробити». Попередньо вони вибрали автівку, за кермом якої був чоловік похилого віку, і попросили завести їх за межі столиці. По дорозі вони накинули зашморг на водія та ножем нанесли поранення у груди. Після чого бездиханне тіло чоловіка викинули у лісі і на викраденому автомобілі поїхали розважатися далі.

Наразі двоє підозрюваних затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили речові докази – автомобіль, документи та мобільний  телефон, що належали загиблому таксисту.

Слідчі з’ясовують всі обставини злочину. Досудове слідство триває.

Читайте також: Не дочекався: в Одесі таксист помер, очікуючи на пасажира