Резонанс
25 травня 2016
Перші слова Надії Савченко в аеропорту
Надія попросила вибачення у всіх матерів, діти яких не повернулися додому.
news-image

Надія Савченко в аеропорту Бориспіль звернулася до журналістів та до матерів, чиї діти не повернулися додому, передає «Є!»

Хочу попросити вибачення у всіх матерів, діти яких не повернулися з АТО, а я ще досі жива. Хочу вибачення попросити у тих матерів, діти яких сидять в неволі, а я на свободі. Я хочу вам сказати. Так я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя на полі бою за Україну. Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз в неволі, була на волі. Всі герої України не повинні вмирати … Ми будемо жити в Україні так, як гідно жити повинна людина. Я не знаю, як це зробити, я вам чесно кажу. Я не буду обіцяти, що це буде завтра. Я вам скажу, що я готова померти кожну секунду за те, щоб це було. І це буде! -сказала Надія.
 Дякую всім, що боролися за мене. Завдяки вам я вижила. І всім моїм ворогам я дякую, тому що всупереч вам я вижила, - додала Надія.

Надія Савченко зазначила, що зараз вона відправляється до Адміністрації Президента та пообіцяла під час прес-конференції відповісти на всі запитання журналістів.

Квіти, які льотчиці дарували оточуючі, вона попросила передати своїй мамі, що знаходилася поруч.

Читайте також: Путін підписав указ про помилування Савченко