Політика
26 травня 2016
«Купка бездарних людей», - журналіст Шон Уокер відповів стосовно фрази Саакашвілі
Британський кореспондент твердить, що губернатор Одещини відмовляється від своїх слів.
news-image

Журналіст видання The Guardian Шон Уокер прокоментував слова Михайла Саакашвілі, який звинуватив британського кореспондента у невірному тлумаченні його слів під час інтерв'ю. Про це він заявив під час Медіафоруму, який проходить з 26 по 28 травня у Львові, повідомляє кореспондент «Є!».

Михайло Саакашвілі наполягає, що він не називав чинний уряд та прем'єр-міністра Володимира Гройсмана висловом, котрий йому приписав журналіст.

"Мій друг Володимир Гройсман, з яким у мене однакове бачення багатьох питань, опинився у досить скрутному становищі, але я б ніколи не назвав цей уряд «купкою бездарних людей», хоча там і є ті, хто були замішані в корупції, представники уряду Арсенія Яценюка і ті, хто дуже слабкі в умовах викликів, що стоять перед Україною", - зробив допис у Facebook Саакашвілі.

Відповідаючи на запитання учасників форуму, Пол Уокер зазначив, що тричі переслухав аудіозапис інтерв'ю з Михайлом Саакашвілі й упевнився - такі слова губернатор Одещини-таки говорив.

Журналіст зауважує: розмова велась англійською мовою й такий вислів його співрозмовник справді виголошував.

Уокер зазначив, що невдоволеність Саакашвілі полягає у тому, що після інтерв'ю, котре записувалось декілька тижнів тому, Володимир Гройсман приїхав до Одеси й Саакашвілі з ним "подружився". Тому тепер відмовляється від слів, коли назвав уряд країни "купкою бездарних людей".

Читайте також: Губернатор Одещини розповів про візит прем'єра (відео)