Україна
28 травня 2016
Прикордонникам підняли зарплату
До Дня прикордонника службовці отримали приємний сюрприз.
news-image

Президент Петро Порошенко повідомив, що з травня зарплати співробітників Державної прикордонної служби встановлені на рівні не менше 7 тис. гривень. Про це він сказав в ході заходів з нагоди Дня прикордонника, передає «Є!».

"Сьогодні маю велике задоволення вам повідомити, що рішення Ради національної безпеки і оборони України урядом виконано. Вчора за моїм наполяганням міністр фінансів вніс пропозицію про перенесення витрат вже на травень. І вже за травень місяць ... українські прикордонники повинні отримати підвищене грошове забезпечення. Не повинно бути серед прикордонників, хто отримає менше 7 тис. гривень ", - заявив президент України.

Порошенко доручив голові Державної прикордонної служби Віктору Назаренко проконтролювати, щоб прикордонники отримали підвищену зарплату, і доповісти йому особисто.

Президент Петро Порошенко доручив міністру оборони Степану Полтораку забезпечити підвищення заробітних плат сержантського складу Збройних сил.

У День прикордонника Арсен Аваков привітав охоронців кордону із підняттям зарплати.

Тепер мінімальна зарплата прикордонника сягне 7000 грн, офіцерам обіцяють більше.

Про це міністр внутрішніх справ повідомив у Твітері.

"Змогли! Мінімальна зарплата тепер для прикордонника - 7000грн, у офіцерів вище. Як і встановлена раніше заробітня плата у Збройних сил і Нацгвардії".
Читайте також: Аваков анонсував нову реформу в МВС